0

Az inkontinencia, azaz a vizelet visszatartás zavara bármilyen életkorban jelentkezhet, és korcsoporttól függetlenül nagyobb számban érinti a nőket, mint a férfiakat.

Hogyan és kinél alakulhat ki az inkontinencia?

Az inkontinencia kialakulásának több oka is lehet, a bakteriális fertőzéstől, a gerincvelői érintettségen át, egészen a gyógyszer-mellékhatásokig.

Leggyakrabban mégis:

  • terhesség és szülés után, a kötőszövet meglazulása, a medencefenék izmainak különböző elváltozásai és a húgyúti záróizmok gyengülése,
  • a menopauzát követően, a húgycső rugalmasságának gyengülése,
  • férfiaknál pedig a húgycső vagy a hólyagnyak sérülésével járó prosztata műtétek, valamint a prosztatát érintő betegségek miatt alakul ki.

Az inkontinencia fokozatai

  • I-es stádium: amikor egy fokozottabb hasűri nyomás (például: sportolás) idézi elő a vizeletcsepegést.
  • II-es stádium: amikor egy kisebb megterhelés (köhögés vagy tüsszentés) hatására tapasztaljuk ugyanezt.
  • III-as (a legritkább) stádium: amikor nyugalmi helyzetben is előfordul a vizelet akaratlan ürítése.

Hogyan kezelhető?

Az inkontinencia több módon is kezelhető (intimtorna, elektrostimuláció, műtét stb.) változó hatásfokkal.

A Budai Corvin Klinikán, Dr. Khatib Abdalla szülész-nőgyógyász, lézerspecialista a FOTONA intimlézerekkel ér el kiemelkedő eredményeket a különböző, intim területeket érintő elváltozások esetén.

A FOTONA IncontiLase® segítségével, fájdalom és műtéti beavatkozás nélkül kezelhető az enyhe és közepes fokú, valamint a stresszinkontinencia.

A világújdonságnak számító FOTONA IntraLase®-nek köszönhetően azonban az inkontinencia kezelése mostantól még eredményesebbé válik!

A FOTONA IntraLase® kezelés során használt Er:YAG lézersugár és az új intrauretrális kezelőfej  segítségével ugyanis már a belső záróizom elégtelenség miatt kialakult inkontinenciát és a stresszinkontinencia legsúlyosabb, III-as fokozatát is eredményesen kezelni tudjuk.

A műtét- és fájdalommentes, biztonságos eljárás a kollagénrostok számának robbanásszerű növekedésével, valamint a szövetek sejtközti állományának felszaporodásával idézi elő a célzott terület hámjának vastagodását, megerősödését és a vérellátás regenerációját.

Az IntraLase® önmagában is hatékony, de a teljesebb hatásért az IncontiLase®kezeléssel kombinálva alkalmazandó.

Azért mert jelenleg inkontinenciában szenved, még nem kell egy életen át együtt élnie vele! Javítson az életminőségén az egyedülállóan hatékony FOTONA lézerekkel! Jelentkezzen be most!

BEJELENTKEZÉS

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

Minimálisan invazív, nincs vágás és varrat, nincs hámsérülés vagy vérzés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Hormonmentes

Időtartam: 15-25 perc

Ambulánsan elvégezhető

A kezelés mindössze perceket vesz igénybe

Kezelés után a páciens azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Hívjon bizalommal!
Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up