0

Kezelési Idő:
15-20 perc

Kezelések száma:
2-3 alkalom

INGYENES konzultáció

A nagybetűs nő egyszerre finom, bájos és érzéki. A kor előrehaladtával ez mit sem változik, azonban a különböző biológiai és fiziológiai folyamatok miatt előfordulhat, hogy már nem mindenben a régi.

Elsősorban a menopauza után, de akár már korábban a várandóság és a szoptatás idején jelentkező ösztrogénszint csökkenés, változásokat indíthat el az oly tökéletes női testben. Ennek egyik megnyilvánulása a gátizomzat meglazulása következtében kialakuló húgyhólyagsérv, mely önmagában felelős a későbbi stressz- és sürgető inkontinencia megjelenésért.

Sokan nem mernek beszélni erről a problémáról, ők csendben szenvedik meg minden egyes nap. Önnek azonban van más lehetősége!

Szeretne fájdalom, illetve műtéti beavatkozás nélkül, mindössze néhány, szinte kellemtelenség nélküli (az adott területen egy kis melegség-érzéssel járó) kezeléssel egyszer és mindenkorra leszámolni az akaratlan vizeletcsepegéssel?

A Budai Corvin Klinikán, a Dr. Khatib Abdalla szülész-nőgyógyász, lézerspecialista által alkalmazott módszerrel valóra válthatja álmait!

Hogyan működik az IncontiLase®

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagén szintézisét a vestibula és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.

A nekollagenézis a hüvelymukóza rétegének és a kismedencei kötőszövetek feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel az Ön normál kontinencia funkciói visszatérnek.

Az IncontiLase® egyedülálló előnye az Ön számára

A legkiemelkedőbb előnye a kezelésnek az, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett abláció, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra és antibiotikumos kezelésre.

Általában két kezelés ajánlott az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLase® kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési opció enyhe és közepes stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.

Míg mindent megteszünk azért, hogy korunkat ne tükrözze az arcunk, addig valljuk be az inkontinenciáról, szülés utáni szexuális problémákról, a tampon kicsúszásáról és a többi korral járó tünetekről nem is beszélünk. Még a legközelebbi barátnővel sem.

Az akaratlagos vizeletcsepegés már szülés után előfordulhat. Ösztönösen keresztbe tesszük a lábunkat nehogy becseppenjen a vizelet, aztán évekig nem teszünk érte semmit, hogy ez a kínos helyzet megszűnjön. Pedig ez nem nátha, ami egy hét után magától is elmúlik. A kor előrehaladtával csökken a kollagén rostok száma, ugyanúgy öregszik minden testrészünk, még a hüvelycsatorna és a húgyhólyag is. Azaz a helyzet napról-napra rosszabb lesz, míg el nem kezdünk inkontinencia pelenkát hordani. A kínos helyzetek sorozata, a félelem, hogy a vendégségben, színházban „olyan” lesz a kárpit, hogy egy emeletnyit nem tud az illető megtenni, hogy futáskor, köhögéskor stb. váratlanul becseppen, egyszer csak rákényszeríti arra, hogy többé ne mozduljon ki sehova. A hölgyek inkább begubóznak, nem járnak sehova, megromlik a párkapcsolatuk, elkopnak a baráti, családi szálak, mire közli az orvosa, hogy a helyzet súlyossága miatt már csak a műtéti megoldás lehetséges.

Az IncontiLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére.

Az IncontiLase® kezelés javallata enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia. Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető.

BEJELENTKEZÉS

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

 Személyre szabott részletfizetési konstrukció

 Időben alkalmazva prevenciós kezelés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Ambulánsan elvégezhető

Időtartam: 15-20 perc

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Semmilyen előkészületet nem igényel

Kezelés után rövid időn belül újra élvezhető a szexuális élet

Általában két kezelés elegendő

Hívjon bizalommal!
Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up