0

Kezelési Idő:
15-20 perc

Kezelések száma:
2 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan működik az IntimaLase®

A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég FotonaSmooth® modellje segítségével végezzük. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyi mukóza szövetben és a kollagén dús medencei fasciában.

A kollagén rostok újrarendeződése és neogenezise a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal okozza a hüvely visszafiatalodását.

Az IntimaLase® egyedülálló előnye az Ön számára:

A non-ablatív, minimálisan invazív Er:YAG IntimaLase® kezelés biztonságosabb, gyorsabb és páciensbarát megoldás, mellyel elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó nemkívánatos komplikációk.

A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be.

Általában két kezelés ajánlott. Nincs különös műtéti előkészület vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Két alkalomból álló lézeres kezelés, mely gyors; metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes!

A hüvely mérete mindenkinél változó, azonban a kor előrehaladtával, a szüléssel, a hormonváltozásokkal teljesen természetes módon hüvelymegereszkedés, méhsüllyedés, hüvelytágasság lép fel nagyon gyakran. Szülés után átlagosan hat hónap szükséges ahhoz, hogy a dolgok visszarendeződjenek. Azonban a többszöri szülés eredményeként kétségtelen, hogy sokszor vissza nem fordítható a változás. Ezen kívül a harmincas éveit taposó, először szülő hölgyek szervezete már nem tud úgy regenerálódni, mint egy húszon éves szervezet.

Az IntimaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.

BEJELENTKEZÉS

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

Időben alkalmazva prevenciós kezelés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Ambulánsan elvégezhető

Időtartam: 15-20 perc

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

A kezelés mindössze perceket vesz igénybe

kezelés után 2 nappal újra élvezhetőek az együttlétek

2 kezelés elegendő

Kielégítőbb szexuális élmény

Önbizalom egyértelmű javulása

Hívjon bizalommal!
Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up