0

Kezelési Idő:
10-20 perc

Kezelések száma:
1 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan zajlik a HPVLase, CINLase lézerkezelés?

A lézer fény különleges és hatékony orvosi alkalmazása közismert. Az Er:YAG lágylézer alkalmas arra, hogy a méhszájseb szövetét kíméletesen elpárologtassa, ezáltal a méhszájseb eltüntethető műtét nélkül is.

Az elváltozás helyét a laphám fogja beborítani a regeneráció során, így megszűnhet a méhszájseb okozta kellemetlen krónikus folyás, vagy a szex, sportolás során észlel vérezgetés. Enyhébb cytologiai eltérések (krónikus gyulladás, repair, metaplázia, elszarusodás, ASCUS) szintén megszüntethető, valamint a hámrétegben élősködő HPV vírus fertőzés is kezelhető a méhszáj laphámjának lézeres besugárzásával és hámlasztásával.

A kezelés csak helyi érzéstelenítést igényel, és gyorsan, hegek és a méhnyak sérülése nélkül gyógyul. Utólag nem okoz olyan szövődményeket, mint amit kúpkimetszéses műtétek okoznak: pl. méhszáj összenövése, szűkülete, hegesedés, méhnyak elégtelenség miatti vetélés, koraszülés.

Gyors és egyszerű megoldás

HPV fertőzés, szemölcsök, méhszájsebek esetében is bizonyított a lézeres eljárás. A módszernek köszönhetően a méhszáj laphámjának megindul a hámlasztása és eltűnik a seb. A páciens csak melegséget érez a hüvelyében, sebek, vérzés sem fordult elő az eddig elvégzett beavatkozások során. Friss cytológiai eredmények szükségesek!

Hány kezelés szükséges?

Általában 1 alkalom elég szokott lenni az elváltozás megszüntetéséhez. De a kontroll során néha foltosan gyógyuló felszín utókezelésére lehet szükség.

BEJELENTKEZÉS

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

Nem igényel gyógyszeres kezelést

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Pontosan szabályozott, precíz eljárás

Javítja a laphám, bőr szerkezetét és tónusát

Nagyobb és kisebb laphám, bőfrelületeken egyaránt alkalmazható

Az életminőség, az önértékelés egyértelmű javulása

Hívjon bizalommal!
Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up