0

Kezelési Idő:
15-20 perc

Kezelések száma:
3 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan zajlik a ProlapLase™ lézerkezelés?

Az Er:YAG lézersugár termikus hatása révén stimulálja a hüvelyfalban a kollagén újrarendeződését, új kollagén szintézisét. A kollagéntermelés fokozódása megerősíti a hüvelyfal tartó funkcióját, megemeli a hólyagalapot, a kötőszövet erősítésével javul a méh helyzete. A hüvelyhámra és a kismedencei kötőszövetre kifejtett hatás révén a normális anatómai viszonyok visszatérnek. Panaszai már az első kezelést követően csökkennek, az idegentest érzés megszűnik.

A hüvely és méh süllyedésének megszüntetésére kifejlesztett ProlapLase™  kezelést három alkalommal végezzük, a kezelések között egy hónapos szünetet beiktatva. A 15-20 perces kezelés során Ön semmilyen fájdalmat, vagy kellemetlenséget nem fog tapasztalni. A kezelést követő egy-két napban jelentkezhet hüvelyi diszkomfort érzés, mely gyorsan (általában 48 órán belül) elmúlik. A ProlapLase™ kezelés új, korszerű lehetőséget biztosít panaszai megszüntetésére, az anatómiai viszonyok javítására.

Milyen tünetek utalhatnak arra, hogy Önnek méhsüllyedése van?

  • Állandó teltségérzetet, nyomást érez a kismedencéje tájékán.
  • Fájdalmat érez szeretkezés közben.
  • Állás, járás közben kellemetlen, húzó érzés, derékfájás kínozza.
  • Nyomást érez a hüvelycsatornájában, illetve úgy érzi, mintha valami ki akarna jönni a vaginájából.
  • A hüvelyben vagy – súlyosabb esetben – a hüvelybemenet területén kidudorodást tapint.
  • Méhszája megjelenik a hüvelybemenet környékén.

A méhsüllyedés és kellemetlen kísérői

A hölgyek kismedencéjében, azaz a hasüreg legalsó részében számos fontos szerv található: a méh, a hüvely, a húgyhólyag, a húgycső és a végbél. Ezeket a lágyrészeket a kismedence izomcsoportjai tartják a helyükön és ínszalagok stabilizálják. E támasztó szerepű kötőszövetek közül a legfontosabb a hüvely izomzata és a gátizom. Hogy mikor alakul ki a méhsüllyedés? Akkor, ha a gátizom már nem tud megfelelni tartó funkciójának, meggyengül és ennek következtében a méh a hüvelybe süllyed. Súlyosabb esetben a méh ki is lép a hüvelyből, ezt hívjuk a méh előreesésének (prolapsus uteri). Mivel a méhsüllyedés fő oka a kismedencében lévő szervek alátámasztásáért felelős kötőszövetek gyengülése, ezek a szervek betüremkedhetnek a hüvelycsatornába. Természetesen ott teszik ezt, ahol a hüvelyizomzat gyengülése a legnagyobb mértékű. Ettől függően alakulhat ki hólyagsérv (cystocele), végbélsérv (rectocele) vagy vékonybél-sérv (enterocele).

BEJELENTKEZÉS

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

Időben alkalmazva prevenciós kezelés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Ambulánsan elvégezhető

Időtartam: 15-20 perc

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Általában 3 kezelés elegendő

Önbizalom egyértelmű javulása

Hívjon bizalommal!
Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up